Rieten grafkist

Rieten grafkist kopen bij Goedkoopstegrafkist.nl
Hoe het precies komt is lastig uit te leggen, maar de uitstraling van rieten grafkisten is toch beslist anders dan die van houten grafkisten. Elk heeft een eigen sfeer. Vandaar dat het van belang is, dat u kiest wat voor uw idee past bij uw dierbare. Of waar u, als u alvast voor uzelf een keuze wilt maken, zich het prettigst bij voelt. Een bijkomend voordeel van rieten grafkisten is dat ze biologisch afbreekbaar zijn en geschikt voor het begraven op de meeste natuurbegraafplaatsen. Elke natuurbegraafplaats heeft eigen regels, dus vooraf checken is wel aan te bevelen. Onze ecologische grafkisten zijn ook geschikt voor crematie. Bekijk in alle rust ons uitgebreide assortiment en als u vragen heeft, kunt u altijd even bellen voor advies. 085 016 36 58

 

Rieten grafkisten online bestellen, persoonlijke levering
Het is wel steeds gebruikelijker om alles wat we willen kopen online te bestellen, maar we begrijpen dat het met het kopen van een grafkist toch wel iets anders ligt. En bij ons gaat het dus ook anders. Wij hebben zelf de levering in eigen hand. Welke grafkist, of opbaarplank u ook bestelt, we bezorgen persoonlijk. Zodra u uw bestelling geplaatst heeft, bellen we u binnen een uur. Zo weet u al snel dat de bestelling goed is doorgekomen. Vervolgens bespreken we met u wanneer de levering zal plaatsvinden. Dat zal binnen 12 uur zijn, tenzij u kiest voor een specifiek gekleurde kist of een extra brede of extra lange kist. Hoeveel langer dat dan duurt, hoort u ook direct. U kunt ervan op aan dat we ons aan de afspraak houden.  Goedkoopstegrafkist.nl is een onderdeel van Uitvaart24. De moderne uitvaartondernemer die garant staat voor respectvolle dienstverlening, tegen de laagste prijs. En we weten als geen ander het belang van het op tijd en discreet leveren van een grafkist.

Niet alleen rieten grafkisten, maar ook bamboe grafkisten uitvaartmanden
De verschillende bamboe en rieten grafkisten die we aanbieden zijn van topkwaliteit, net als al onze andere ecologische grafkisten. Maar wat wellicht voor u het belangrijkste is is dat ze milieuvriendelijk zijn. Door gebruik van biologisch afbreekbare materialen zal de ecologische footprint minimaal zijn. Dat is voor velen tegenwoordig een belangrijke overweging. Goed om te weten dat dat beslist geen beperking hoeft te zijn voor de keuze die u heeft. De ervaring leert dat het kiezen van een grafkist die past bij de overledene, u dat helpt bij het verwerken van het verlies. Een mooie rieten grafkist, draagt bij aan een mooi afscheid.