Lange grafkist

Lange grafkist kopen bij Goedkoopstegrafkist.nl
Op zoek naar een grafkist betekent meestal dat u zich in een lastige periode bevindt. Of u nu kijkt voor uzelf of voor een dierbare, de omstandigheden zullen emotioneel zijn. En u zoekt specifiek op lange grafkisten. Daarin kunnen we u wel geruststellen. Grafkisten worden van allerlei materialen gemaakt en gelukkig ook in allerlei maten geleverd. Tegenwoordig zijn er steeds meer lange mensen, dus logisch dat daar rekening mee wordt gehouden. Het is van groot belang dat u ziet dat er comfortabel ogende kisten zijn, ook voor extra lange personen. Hier kunt u in alle rust, samen met andere dierbaren of juist liever even alleen, bekijken wat er aan aanbod is. U zult verstelt staan hoe breed ons assortiment is, en ook hoe divers de mogelijkheden zijn in extra lange grafkisten. 

Lange mensen lange grafkisten
Stel u kiest voor de lange grafkist van populierenhout, dan kiest u voor een eco grafkist, die ook nog te beschilderen is en voorzien van katoenen binnenbekleding. De binnenruimte van deze kist is 205 cm, dat is 10 cm langer dan de gemiddelde maat. De levering kan binnen 6 uur plaatsvinden op de door u gewenste locatie. De maat kan overigens per 10 cm in lengte vergroot worden. Ook in de meer traditionele grafkist als die met eikenhouten printfolie vindt u extra lange grafkisten. Daarnaast zijn er ook extra brede grafkisten , een combinatie van langer en breder kan ook. Voor iedereen is een passende kist te maken. Als we de maat niet op voorraad hebben, zal de levering uiteraard nog steeds heel snel zijn. Ook als een overlijden in het weekend plaatsvindt.

Snelle, discrete levering lange grafkisten
Zodra u uw keuze in de lange grafkisten heeft kunnen bepalen en de bestelling geplaatst hebt, zult u binnen 1 uur gebeld worden om uw aankoop te bespreken. Zo weet u zeker dat u de kist die u wilde, besteld heeft en u kunt uw wensen rondom levering aangeven. Dat kan bij de overledene thuis zijn, of in een uitvaartcentrum. Het tijdstip van levering kunt u bespreken. Weest u ervan overtuigd dat dat discreet en respectvol gebeurd. We leveren zelf, onze vervoersmiddelen zijn ongedecoreerd, onze chauffeurs zijn invoelend en meelevend. U zult per mail of sms bericht krijgen zodra de kist geleverd is, zodat u ook als dat in een uitvaartcentrum is, weet dat de kist is gearriveerd.

Als u vragen heeft, bel gerust 085 016 36 58, alle dagen van de week, 24/7 bereikbaar. 
Goedkoopstegrafkist.nl is onderdeel van Uitvaart24, waarmee u gegarandeerd bent van een goede service, snelle, discrete levering en de laagste prijs voor dezelfde kwaliteit.