Uw Bestelling

  • Geen producten in je winkelmand.

Gratis persoonlijk bezorgd in Nederland

De goedkoopste grafkist van Nederland

Binnen 6 uur bezorgd, altijd in overleg

Discrete bezorging zonder reclame

Gekleurde grafkist

Gekleurde grafkist

Gekleurde grafkist kopen bij Goedkoopstegrafkist.nl

Het kopen van een grafkist brengt veel emoties met zich mee. Goedkoopstegrafkist.nl heeft hier begrip voor en probeert het proces zo prettig mogelijk te maken. Wij zorgen met onze directe, discrete en empathische werkwijze ervoor dat u veilig en vertrouwd uw grafkist kunt kopen. Wij komen onze afspraken altijd na en houden u daarvan op de hoogte. U kunt er met een gerust hart op vertrouwen dat de levering van de grafkist volgens afspraak plaatsvindt.

Assortiment gekleurde grafkisten

Het ruime assortiment aan grafkisten van Goedkoopstegrafkist.nl bestaat uit diverse modellen, materialen en kleuren. Naast ons uitgebreide aanbod aan houtkleurige grafkisten, bieden wij u roze grafkisten, rode grafkisten, zwarte grafkisten en witte grafkisten. Daarnaast kunt u bij Goedkoopstegrafkist.nl een grafkist in iedere gewenste kleur bestellen zonder meerprijs. Het kan wel zijn dat de levering iets langer duurt. U kunt de klantenservice bellen om vast te stellen of dit voor uw specifieke kleurkeuze geldt. Om exact de juiste kleur te kunnen leveren, werken wij met RAL kleurcodes. Op www.ralkleuren.com kunt u de juiste code van de gewenste kleur selecteren.

Zelf een grafkist beschilderen

U kunt er ook voor kiezen om de grafkist persoonlijker te maken door de kist zelf te beschilderen. De grafkist van massief populierenhout is hier uitermate geschikt voor.

Levertijd gekleurde grafkist

Uw gekochte lijkkist wordt in overleg binnen 6 uur bezorgd, gratis. De levering kan soms langer duren indien u een andere kleur grafkist wenst. Nadat u een grafkist heeft besteld, nemen wij binnen één uur telefonisch contact met u op om de gewenste levertijd en eventuele extra voorkeuren te bespreken. De grafkist kan thuis of elders bezorgd worden, naar uw wens. Wilt u graag eerder een grafkist kopen voor een overlijden? Dan bewaren wij de grafkist bij u in de buurt, tot zes maanden na de bestelling is dit geheel kosteloos. Zo kunt u zich in alle rust op andere zaken richten.

Goedkoopstegrafkist.nl

Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en uw zorgen met betrekking tot de grafkist uit handen te nemen. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken op 085-0160070.

  • Body Font