Gekleurde grafkist

Gekleurde grafkist kopen bij goedkoopstegrafkist.nl

Als u op zoek bent naar een gekleurde grafkist, bent u hier aan het goede adres. Naast een heel ruim assortiment aan grafkisten van diverse soorten hout, bamboe, riet en karton, bieden wij ook gekleurde grafkisten aan. In elke kleur die u maar wenst. Van hemelsblauw, tot dieprood, en van helder geel tot lindegroen en alles daartussenin. Alle RAL kleuren zijn te leveren. 

Goedkoopstegrafkist.nl biedt naast de gekleurde grafkist ook een ongeverfde houten kist, die u naar believen kunt laten beschilderen, of zelf van een afbeelding kunt voorzien. Het kan een mooi idee zijn om alle mensen die afscheid nemen van uw naaste zelf een bericht te laten schrijven op de grafkist, of (klein)kinderen tekeningen erop te laten maken. Hiermee kan een grafkist enorm persoonlijk worden en dat kan helpen bij het verwerken van het verlies. Natuurlijk is dat gevoel ook voor iedereen anders. Juist daarom is het assortiment bij goedkoopstegrafkist.nl zo uitgebreid. 

Gekleurde grafkist bestellen
Gekleurde grafkisten zijn in diverse maten te bestellen, ook extra brede en extra lange kisten worden gekleurd geleverd. Zodra u uw keuze heeft gemaakt en een bestelling heeft doorgevoerd, nemen we binnen een uur contact met u op om uw bestelling te bespreken.
Zo weet u zeker dat u heeft besteld wat u wilde en kunnen er verder afspraken met u gemaakt worden in verband met bezorging. We kunnen bij de overledene thuis bezorgen of bij een uitvaartcentrum, wat uw voorkeur heeft. Altijd in overleg wordt de gekleurde grafkist bezorgd binnen zes uur, gratis en discreet. Onze auto’s zijn ongedecoreerd en onze chauffeurs zijn netjes gekleed en vriendelijk. Goedkoopstegrafkist.nl is een onderdeel van Uitvaart24, een moderne uitvaartonderneming die bekend staat om haar transparante en respectvolle werkwijze. U kunt ervan op aan dat uw bestelling naar wens zal verlopen.

Voor het overlijden een grafkist kopen?

Dat kan. Soms gaat er een lang ziekbed aan een overlijden vooraf en bestaat de behoefte om de keuze voor een grafkist zélf te maken. Of samen met de toekomstige nabestaanden. Dan kunt u uiteraard al een kist kiezen, maar ook bestellen. Dan zullen we de grafkist – een half jaar kosteloos – voor u bewaren. Wat u ook kiest, we denken graag met u mee.
Bel gerust voor meer informatie met 085 016 36 58. We zijn elke dag 24/7 te bereiken.