Ervaringen

Wij stellen het zeer op prijs dat een aantal van onze klanten de moeite heeft genomen om een referentie te schrijven over onze producten en werkwijze. Ontdek hoe voorgaande klanten onze service hebben ervaren:

9.4
4.5
26 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 100 beveelt uitvaartkistwinkel aan.

Uitvaartkistwinkel

heeft een totaal van 128 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4
Beoordeel ons
10
5
Mooie kist voor een mooi bedrag. Werd snel geleverd op een correcte manier passend bij een overlijden.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
20-04-2020 Ester, Axel
10
5
Website en communicatie zijn prima. Prijs zeer aantrekkelijk. Afleverafspraak goed en goed nagekomen. Product was niet verpakt, dat kan beter. Hierover heb ik contact over gehad met het bedrijf.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
16-04-2020 Jan, Franeker
10
5
Gemakkelijk via de website te bestellen. Na betaling direct een bevestigingsmail ontvangen en al na 1 minuut werd ik persoonlijk gebeld om de bestelling te bespreken. Zeer strak tijdschema van levering. Keurig afgeleverd op het aangegeven adres. Een mooie en onbeschadigde kist ontvangen. Kortom alles prima!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
16-04-2020 Eric, Roosendaal
10
5
Omdat de overledene had aangedrongen op een low budget begrafenis, toch de stap gezet naar deze site. Kist uitgezocht en betaald. Kort daarna al een mailtje. Keurig. Wij wilden de kist eerst thuis ontvangen, maar toch telefonisch verzocht of de kist direct naar de begraafplaats kon, aangezien de overledene daar al lag. Geen punt. Keurig op tijd afgeleverd. Wij hebben zelfs nog de genegenheid gehad om een persoonlijke boodschap in de kist te kunnen schrijven. Echt bijzonder en voor ons zeer waardevol. Zeer fraaie kist voor honderden euro’s minder. Echt fantastisch!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
16-04-2020 Marga, Amstelveen
10
5
Ik vond het wat gek om de kist online te bestellen maar het is een aanrader! Direct na bestelling werd er gebeld dat de bestelling goed is binnengekomen. En na 1,5 dag was de kist al bij het rouwcentrum. Mooie kist en voor de helft van de prijs van de uitvaartleidster. Keurig verzorgd allemaal.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
16-04-2020 Danielle, Almere
8
4
Er werdt netejs na de bestelling contact opgenomen met lever adres over lever tijd.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
25-03-2020 sophie, den haag
10
5
Heel fijne ervaring met het bedrijf. Nette en correcte mens, ook van af de aankoop tot de levering van de uitvaartkist alles goed geregeld. Heel prettig om zaken mee te doen
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
22-03-2020 Twan, Venray
10
5
S'morgens besteld, en s'middags op de plaats van bestemming, geweldig, en een zeer mooie kist
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
22-03-2020 Ineke, Heythuysen
10
5
na bestelling werd ik vrijwel direct gebeld voor de aflevering
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
20-03-2020 LT Post, Eemnes
10
5
Na het plaatsen van de order is er vrijwel direct een reactie (geen geautomatiseerde) via mail gestuurd om levertijd datum etc vast te stellen. Deze tijd is ook stipt nagekomen. Kwalitieit van de kist, een van de goedkoopste uit het assortiment, was ook prima in orde Enige opmerking welke ik wil maken is dat de kist niet netjes afgedekt was met een doek ofzo tijdens de levering. Aflever adres was in een verzorgingshuis via gemeenschappelijke ingang / lift.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
19-03-2020 Frans, Heilig Landstichting

Over uitvaartkistwinkel.nl

Uitvaartkistwinkel heeft drie webshops voor het bestellen (en snel geleverd krijgen) van een uitvaartkist.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews

Heeft u hulp nodig?

24/7 bereikbaar

We begrijpen dat dit waarschijnlijk een lastige tijd voor u is.
We helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons 24/7 voor persoonlijk advies

085-016 00 70 ook voor vragen & hulp