Eco grafkist

Eco grafkist kopen bij Goedkoopstegrafkist.nl
Als een dierbare komt te overlijden moet er van alles geregeld worden. Een onderdeel daarvan is het uitkiezen van een kist. En daarin blijkt dan de keuze zo divers te zijn, dat ook dit aspect van het regelen van uitvaart moeilijk blijkt te zijn. Het brede assortiment is er, daar kunnen we niets aan doen. Maar we willen u wel graag helpen de juiste keuze te maken. Een grafkist, of dat een ecologische grafkist is of niet, straalt liefst iets uit wat past bij de overledene. Iemand voor wie het belangrijk is of was om de ecologische footprint zo laag mogelijk te houden heeft de voorkeur voor een kist die biologisch afbreekbaar is. 
Alle eco grafkisten die u in ons assortiment zult vinden zijn geschikt voor een (natuur)begrafenis, maar ook voor een crematie. 

Eco grafkisten vertrouwd online bestellen
Zodra u uw keuze heeft bepaald voor bijvoorbeeld een kartonnen grafkist of populieren houten grafkist, een extra brede of lange kist, een bamboe grafkist of een kist van gerecycled hout, dan kunt u een bestelling plaatsen. Binnen een uur zult u dan door een medewerker gebeld worden om de bestelling te bespreken. Zo bent u er zeker van dat u de juiste keuze hebt gemaakt en kunt u afspreken wanneer en waar de eco grafkist geleverd zal worden. Dat kan veelal binnen 6 of 12  uur, afhankelijk van de gekozen grafkist, maar we passen ons graag aan uw wensen aan. De levering zal discreet en volgens afspraak verlopen. Dat doen we uiteraard zelf, met een ongedecoreerde auto, met respectvol, empatisch personeel. Mocht de grafkist bij een uitvaartcentrum geleverd moeten worden, of op een ander adres dan de uwe, dan laten we u per sms of e-mail weten wanneer de levering heeft plaatsgevonden. Zo weet u dat alles goed geregeld is.

Heeft u vragen over onze eco grafkisten? Of wilt u wat hulp bij uw keuze? Bel vrijblijvend 085 016 36 58.

Puur ecologische grafkisten

Hoe gek het ook klinkt, de ervaring leert dat u ondanks de enorme keuze er op een gegeven moment bij een kist het juiste gevoel naar boven komt. Dit is hem, deze moeten we nemen. En of dan dat een van de eco grafkisten is of niet. Als het goed voelt, maakt u altijd de juiste keuze. Ook als het budget niet zo groot is, zult u vast bij ons een geschikte, passende grafkist vinden. Als dealer van Fair Coffins, kunnen we u verzekeren dat onze eco grafkisten 100% ecologisch verantwoord zijn. Goedkoopstegrafkist.nl is onderdeel van Uitvaart24, de moderne uitvaartondernemer die service en transparantie hoog in het vaandel heeft. En dat dat ook kan tegen een betaalbaar tarief, hebben al velen voor u ervaren